• IMG_0158.jpg
  • IMG_0285.jpg
  • IMG_0204.jpg
  • IMG_0293a.jpg
  • IMG_0293.jpg
  • IMG_0256.jpg
  • IMG_0165.jpg

 Pamokų laikas 2020 - 2021 mokslo metais

 
Choreografijos skyrius Muzikos skyrius Dailės skyrius

13.40 – 14.15    (5 min. pertrauka) 

14.20 – 14.55    (10 min. pertrauka)  

15.05 – 15.40    (5 min. pertrauka)

15.45 – 16.20    (5 min. pertrauka)

16.25 – 17.00    (5 min. pertrauka)

17.05 – 17.40    (5 min. pertrauka)

17.45 – 18.20    (5 min. pertrauka)

18.25 – 19.00    (5 min. pertrauka)

19.05 – 19.40

 

13.10 – 13.45    (5 min. pertrauka)  

13.50 – 14.25    (5 min. pertrauka)

14.30 – 15.05    (5 min. pertrauka)

15.10 – 15.45    (5 min. pertrauka)

15.55 – 16.30    (10 min. pertrauka)

16.35 – 17.10    (5 min. pertrauka)

17.15 – 17.50    (5 min. pertrauka)

17.55 – 18.30    (5 min. pertrauka)

18.35 – 19.10    (5 min. pertrauka)

19.15 – 19.50

 14.00 – 14.35    (5 min. pertrauka)  

14.40 – 15.15     (10 min. pertrauka) 

15.25 – 16.00     (5 min. pertrauka)

16.05 – 16.40     (5 min. pertrauka)

16.45 – 17.20     (5 min. pertrauka)

17.25 – 18.00     (5 min. pertrauka)

18.05 – 18.40     (5 min. pertrauka)

18.45 – 19.20     (5 min. pertrauka)

19.25 – 20.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pamokų laikas:

1 pamoka     12.30 - 13.15   (10 min. pertrauka)

2 pamoka     13.25 - 14.10   (10 min. pertrauka)

3 pamoka     14.20 - 15.05   (10 min. pertrauka)

4 pamoka     15.15 - 16.00   (15 min. pertrauka)

5 pamoka     16.15 - 17.00   (10 min. pertrauka)

6 pamoka     17.10 - 17.55   (10 min. pertrauka)

7 pamoka     18.05 - 18.50   (10 min. pertrauka)

8 pamoka     19.00 - 19.45